Társrendezvények

SecuriForum Biztonságtechnikai és tűzvédelmi kiállítás & konferencia
Budapest, Lurdy rendezvényközpont: 2016 szeptember 15-16.

MFBÖÖSZE szakmai konferencia
2016. május 5-6., Balatonföldvár

Jelentkezési lap

2015 szeptember az Óbudai Egyetem Bánki kara a Fegyveres Biztonsági Őrök Szakmai Versenyén!
2015 szeptemberében a REMOK támogatásával felkészített egyetemi hallgatók, az Óbudai Egyetem Bánki karáról, Dr. Szűcs Endre adjunktus úr kezdeményezésére, részt vettek a Fegyveres Biztonsági Őrök Szakmai Versenyén. A két csapat mindvégig szép teljesítményt nyújtott, és bár csak külön értékelték teljesítményüket, eredményeik alapján a középmezőnyben végeztek volna! Külön köszönetünket fejezzük ki a ZEN Rendészeti Sportegyesületnek a Fővárosi Vízműveknek, az Magyar Biztonsági Fórumnak, és az Műegyetemi Természet és Sporttudományi Közhasznú Egyesületnek, önzetlen támogatásukért! Video

A Magyar Hadtudományi Társaság, Pécsi Határőr tagozata XVI. konferencia
A Magyar Hadtudományi Társaság, Pécsi Határőr tagozata által 2015 június 25-én megtartott konferencián a kuratórium elnöke előadóként vett részt, ápolva a kapcsolatokat mind a rendészet, mind honvédelem területéről érkezett tudományos kutatókkal.

Modernkori veszélyek rendészeti aspektusai
Nemzetközi tudományos konferencia, Pécs, 2015 június 25.

Aktualitások a rendészeti korrupció elleni küzdelemben
Szeretettel invitálunk minden érdeklődőt az NKE Rendészettudományi Kar Bűnüldözési és Gazdaságvédelmi Tanszéke az NKE Rendészetelméleti Kutatóműhely, valamint az NKE RTK Szent György Szakkollégium az közös konferenciájára.

Magyar Detektív Szövetség
Alapítványunk Baráth György Elnök úr kezdeményezésére együttműködési megállapodást kötött a Magyar Detektív Szövetséggel, melyre egy igazán fontos időpontban, az MDSZ közgyűlése alkalmával került sor.

Az erről szóló beszámoló a ezen a linken található.
Célunk, hogy a két szervezet minél több közös projektben vegyen részt a jövőben, a magánbiztonsággal kapcsolatos kutatás és oktatás terén!

Magyarországi Fegyveres Biztonsági Őrök Szakmai Egyesülete MFBŐSZE
Együttműködési megállapodásunknak megfelelően, mint a 2013-as évben, így a 2014-es évben is Szigeti Lajos Elnök úr meghívására részt vettünk az MFBŐSZE VII. konferenciáján – (beszámoló) – ahol a REMOK kuratóriumi elnöke előadást is tartott.

Magyar Hadtudományi Társaság Határőr szakosztály Pécsi Szakcsoport
A szakcsoport tevékenységét honlapjuk méltón prezentálja, ahonnan számtalan publikáció és a szakcsoport által szervezett konferenciákról szóló kép és híradás tekinthető meg – (ide kattintva) – Dr. Hautzinger Zoltán és Dr. Gaál Gyula PhD r. alezredes urak és munkatársaik áldozatos munkájának köszönhetően.

Alapítványunk kuratóriumi elnöke rendszeres résztvevője – előadója – a konferenciáknak, mint ahogy együttműködő partnerünk, Szigeti Lajos úr, az MFBÖÖSZE Elnöke is.