Adatkezelési tájékoztató

Kedves Látogató légy teljesen nyugodt!

A REMOK honlapján NEM HASZNÁLUNK sütiket még analitikát sem

Mivel nem lehet chatelni, nincs űrlap, itt csak nézelődhetsz, így még csak véletlenül sem tudjuk a személyes adataidat vagy bármit “kezelni” mivel nálunk nem hagysz nyomot, mi meg csak örülünk, ha itt jártál.

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Kivel osztjuk meg a felhasználói adatokat

Mivel nálunk ilyen nincs, senkivel!

Az e-mail kliens a honlaptól független platformon, szerveren működik. Ha levelet ír valaki, akkor ebből arra következtetünk, hogy az ott megadott kapcsolattartási információit szeretné megosztani velünk, ezért aztán ezeket az adatait természetesen kizárólag a kettőnk közti kapcsolattartásra használjuk fel mindaddig, amíg nem jelzi, hogy már nem szeretné.

Soha, senkinek ezeket az adatait nem adjuk tovább másnak, kivéve, ha ő kéri, vagy ha törvény felhatalmazása alapján az arra jogosított szabályosan igényli.

Minden egyéb az adatvédelmi szabályzatunkban olvasható.