Programok

ELKÉSZÜLT az az összefoglaló, ami a 2021. évben végzett munkánkat és eredményeinket közli. Ezen a linken megtekinthető, shttps://youtu.be/wzJl-fFQCDszeretnénk jövőre még több támogatónak köszönetet mondani!

A 2021. év is elkezdődött, egy magán könnyvgyűjteményben fellelt vámjogi és vámigazgatási tárgyú kiadvány ritkaságokat sikerült beszereznünk, amit a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kara Vám- és Pénzügyőri tanszékének adtunk át oktatási és kutatási célokra. NKERTK Vám könyv adományozás jkv 001

 

 

A SPIE AGIS Fire & Security Kft. év végi, üzleti ajándékozásra szánt összeg keretéből Beléptető- Behatolásjelző és Kamera rendszer eszközparkot és szoftvereket adományoztunk az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész- és Biztonságtechnikai Mérnöki Karának. A szövegre kattintva az adományozásról szóló beszámoló látható!

 

A 2020. évben sem maradt el a Kortárs-segítő képzés Rákosmentén. Ezen a linken található a helyi TV beszámolója.

 

A kortársképzés folytatódik! 2018 májusában Rákosmente Önkormányzata szépkorúak részére szervezte meg az Önkéntes Kortárs Segítő képzést melyről egy rövid videó is készült, amit ITT tekinthet meg. A képzést Fohsz Tivadar alpolgármester indította ismét, mielőbb folytatni szeretnénk!

Kortársképzés Rákosmente Önkormányzata kezdeményezésére.

2017 november 6. napján kezdődött el alapos előkészítés után az a program, melynek részleteit a helyi televízió híre is részletez, a videót ide kattintva nézhetik meg.

A képzésen résztvevő diákok a 3. nap végén azzal búcsúztak, hogy amennyiben lesz folytatás, mindenképpen szeretnének azon részt venni.